top of page
Haartens borde og stole

Lej vintage borde og stole

Hvis I ønsker at leje rå og rustikke træborde der virkelig giver en hyggelige, såvel som romantisk stil, så har vi de helt rette til jer. Vi sigter efter at bringe det rå og rustikke, man ofte finder i Bohemian stil, ud til jeres fest. Vores borde kan passe til enhver fødselsdag, havefest, bryllup, konfirmation såvel som en barnedåb.

Vi har udvalgt nogle flotte franske flet stole til at fuldende det bohemian look. Stolene giver et udtryk af romantik med sin flet og passer godt ind til alle typer af events. Stolene har en god siddekomfort, så der behøves almindeligvis ikke en hynde.

Så hvis I leder efter udlejning af borde eller udlejning af stole, så står vi klare til at hjælpe jer med serviceudlejning så I kan få en uforglemmelig fest med jeres nærmeste.

41342-00_edited.jpg

Vores franske flet stol

Vores spisebordsstol i flot fransk stil er en utrolig smuk og dejlig stol med flet sæde og ryglæn. Den er naturligvis med en med god siddekomfort. I kan leje vores stole til et hvert arrangement, da den passer til alt.

Mål

  • Siddehøjde: 44 cm

  • Materiale: Gummitræ og rattan

Vores rustikke træbord

Der er ikke to borde som er helt ens idet de er håndlavet af 100% genbrugstræ.

 

De kan foldes sammen, så de ikke fylder meget og gør det nemmere at flytte rundt med - hvis der skal omrokeres i løbet af festen f.eks. ved indretning af dansegulv. Er du vild med vores borde, så  gå ind og lej vores rustikke træborde og skab det fuldendte look til jeres fest. 

Mål

  • Højde 78 cm

  • Bredde 100 cm

  • Længde 200 cm

40280-00_4_edited.jpg
bottom of page