top of page
Haartens serviceudlejning vores produkter

Bestik

Vores bestik er udvalgt til at give det helt særlige bohemian og vintage udtryk så det færdige smukt dækkede bord skaber et flot helhedsindtryk som kan være både romantisk og rustikt.

Osteknivsæt i træ

Osteknivsæt i træ

Linas sølv

Linas sølv

Nordique guld

Nordique guld

Linas Kagespade & kagekniv

Linas Kagespade & kagekniv

Nordique sort

Nordique sort

Om vores bestik

Det er naturligvis behageligt at spise med og lægger godt i hånden og er valgt med omhu for at give jeres borddækning den helt rette stemning og dine gæster en god oplevelse til f.eks. Jeres bryllup eller et andet arrangement.

Vi tilbyder flere forskellige typer bestik som hver især kan skabe den stemning som der ønskes til dit næste arrangement, værende et bryllup, en konfirmation eller et event.

Bestikket er med til at skabe et perfekt udseende og sammenhæng i borddækningen.

Vælg vores Nordique sort hvis I ønsker et rustikt udtryk.

Nordique guld giver et meget eksklusivt og smukt udseende.

Linas sølv skaber et romantisk look.

Så alt efter hvilket udseende I ønsker at jeres borddækning skal udstråle kan vi skabe den rette stemning, hvad enten det er til jeres bryllup, konfirmation, firma arrangement en anden type event.

I vores bestik sortiment kan I leje følgende varianter:

  • Middagsgaffel

  • Middagskniv

  • Spiseske

  • Teske

 

Opvasken klares nemt i opvaskemaskinen og kræver ikke nogen videre forholdsregler.

 

Vores bestik er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

bottom of page