top of page

Birch skål

Birch-Tallerkner-middag-hvid-med-rifler-27-preview.jpg

Beskrivelse:

Birch skål i hvid. Ø 15

Pris:

10 kr.

Vores Birch stentøjs skåle er i en lys tone og vil passe til de fleste selskaber; hvad end om det er til bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller en anden form for selskab.

I vores stentøj kan lejes i følgende varianter:

  • Middags tallerken

  • Frokost tallerken

  • Dyb tallerken


Det er håndmalet stentøj som giver noget helt særlig til jeres borddækning. De er af meget flot og god kvalitet og vil uden tvivl give jer en uforglemmelig dag.


Skålene er nøje udvalgt af Haartens, og har det rette udtryk til et selskab der ønsker et råt og bohemian udtryk til sit selskab, men samtidig kan det også bruges i et selskab der ønsker det nordiske udtryk. De giver et særdeles godt bohemian og vintage udtryk, men samtidigt et eksklusivt udtryk i den rustikke ende. Hvad end stemning i ønsker har vi det rette til jeres bryllup, konfirmation, firma arrangement, barnedåb eller anden type event.

Vores Birch skåle tåler både mikrobølgeovn, ovn og opvaskemaskine. Det er derfor en meget alsidig tallerken der passer til ethvert arrangement eller event, hvor I ønsker at stilen skal være lidt mere hyggelig og skabe et lækkert udtryk.

Vores skåle er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

bottom of page