top of page

​Håndmalet skål, lille

Skaale-lille-skaal-blaa-preview.jpg

Beskrivelse:

Håndmalet lille skål.


Størrelse:

Højde 7 cm, Ø 16


Pris:

10 kr.


De fleste af vores skålene er håndlavet og giver derfor en flot variation i designet og farven i en bohemian stil som er med til at give det romantiske og rustikke look til jeres næste bryllup, konfirmation, firma arrangement en anden type event. Alle skålene passer til den franske og vintage landstil som er gennemgående i vores sortiment.


Skålene er nøje udvalgt af Haartens, og har det rette udtryk til et selskab der ønsker et råt og bohemian udtryk til sit selskab, men samtidig kan det også bruges i et selskab der ønsker det nordiske udtryk.


De giver et særdeles godt bohemian og vintage udtryk, men samtidigt et eksklusivt udtryk i den rustikke ende. Skålene findes i flere størrelser og kan derfor benyttes til alt lige fra suppe, snacks & salater direkte på bordet eller på buffeten.  


Vores skåle er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

bottom of page