top of page
Haartens borddækning

Services til din serviceudlejning

Hvis I skal bruge lidt hjælp til at gøre jeres fest helt speciel så kan Haartens tilbyde at hjælpe med opsætning eller opdækning af bord til jeres udlejning. Hvis I dog ønsker at jeres fest kræver mere planlægning, vil vi anbefale vores samarbejdspartner Drømmetyl, som er specialiseret i planlægning.

 

Læs vores "Huskeliste" længere nede på siden og sikre jeres næste fest bliver en succes.

Services ved serviceudlejning hos Haartens

Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe jer med at arrangere jeres næste bryllup, konfirmation eller anden type fest eller event. Hvis vi oplever at noget er udenfor vores kompetence område, har vi faste samarbejdspartnere vi henviser til hvor vi ved at I vil være i gode hænder.

Vores fokus hos Haartens er, at kunne levere en samlet pakke til vores kunder hvor de kan leje alt der skal til for at opsætte og pynte en fest. Vi forsøger at levere en fuldendt serviceudlejning hvor alt er samlet. 

Send forespørgsel

Hvis I har noget andre forespørglser kan I skrive til os her, så

skal vi gøre vores bedste for at finde en løsning

Tak for din henvendelse, vi tager kontakt til dig.

Vigtige ting ved en udlejning

Når man skal planlægge et arrangement kræver det, at man holder tungen lige i munden og prioriterer de rigtige ting, på det rette tidspunkt, i planlægningen så man kan være på forkant. Haartens kan hjælpe jer ved at stå for de opsætnings mæssige ting og kan sætte jer i kontakt med andre virksomheder hvis det er uden for vores kompetance område.

Huskeliste

Huskeliste ved en fest

Hvor skal det holdes

Det vigtigeste er at fastlægge hvor det skal afholdes og være i god tid til at booke stedet. Skal det være med telt i haven, det lokale forsamlingshus eller skal det være lidt mere extravagant og afholdes på et Gods eller en Herregård, for at skabe en helt unik oplevelse. 

Planlægning

Sørg for at få indhentet tilbud og aftaler i god tid, dit valg af lokation er afgørende for at festen eller eventet bliver en succes. Find de rette folk der kan hjælpe og vejlede.

Valg af mad

Detaljen ligger i valget af mad og drikke, hvad enten det er buffet eller med kok, er kvalitets mad det eneste rigtige valg, her skal der ikke spares da det er grundstenen for at gæsterne får en god oplevelse.

Opsætning

At få det hele booket og sat i stand er kun den halve opgave! Hvis I selv opsætter bord, stole, glas, bestik og nips ting skal I huske at det kan tage flere timer end man lige regner med.

bottom of page