top of page
haartens-serviceudlejning-eksempel_1_edited.jpg

Produkter til udlejning

Her finder du hele vores udvalg af service, borde, stole, lys og lanterner til udlejning. 

Krus & kopper

krus-og-kopper.jpg

Lys & Lanterner

lys-og-lanterner.jpg

Servietter & tilbehør

servitter-og-tilbehoer.jpg

Tallerkener

tallerkener.jpg

Dispensere, mm.

dispensere-og-andet.jpg

Borde & stole

41342-00_edited.jpg

Den sikre udlejning

En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

En god borddækning til dit bryllup eller konfirmation er med til at sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på.

Leje af borde og stole er med til at give et flot eksklusivt helhedsindtryk til jeres næste barnedåb, konfirmation, bryllup, polterabend, firmafest i 2023.

I vores udvalg her på siden finder du alle de ting vi med omhu har valgt for at give en hyggelig og romantisk bohemian og vintage stil. Det passer meget godt ind i det nordiske tema hvis det er den stil du er ude efter og giver en flot bordopdækning.

Vi har også massere af lys og lanterner til at give en masse hygge til dine omgivelser så dit arrangement skiller sig ud og giver dine gæster en fantaktisk oplevelse. Vores lanterne kan både bruges udenfor eller indenfor.

bottom of page