top of page

Skab hyggen til din fest..


Når vi holder en fest, om det er et bryllup, barnedåb, konfirmation eller en sommerfest eller noget helt fjerde, som kan være en firmafest, så tænker vi ofte på hyggen.

Hvordan skaber vi rammen for hyggen til en fest? Er det levende lys, hvor flammen er til at se eller lanterner som har en pære i, som giver en rolig og varm belysning, eller er det begge dele? Det kunne også være lyskæder, som hænger imellem træerne i haven eller langs stammen. Alt sammen er med til at give en følelse af, her har jeg lyst til at være og det er med til at festen kan fortsætte til sent ud på aftenen, måske endda natten.

Jeg vil endda sige hvis, omgivelserne hvor festen holdes, virker kolde, som f.eks. når en firmafest holdes i kantinen eller på et lager, så kan den rette belysning give rummet en softness over sig.I vintermånederne, hvor vi holder vores julefrokoster, er belysning et utrolig vigtigt element. Her har vi virkelig et stort behov for at belysningen er den rette. Her kan levende lys skabe en hygge så stor, når vi mørket og kulden ligger på lur udenfor. Dér kan vores hurricanes bruges, hvor lyset frit kan bryde igennem glasset. Og flammen kan nydes.Så næste gang når du holder din fest og vælger at leje hos Haartens, så tag et kig på vores hurricanes i cylinderformet i glas, eller vores lanterner.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page