top of page
Haartens serviceudlejning vores produkter

Lys & Lanterner

Uanset årstiden er lanterner et must. De er smukke at se på og skaber nemt og enkelt en skøn stemning året rundt uanset om de er tændte eller slukket.

Hurricane Ø10

Hurricane Ø10

Lampe med mønster, mocca

Lampe med mønster, mocca

Lanterne med hank, lille

Lanterne med hank, lille

Fransk Stald Lanterne, 525

Fransk Stald Lanterne, 525

Fransk Stald Lanterne, 825

Fransk Stald Lanterne, 825

Hurricane Ø12

Hurricane Ø12

Lampe med mønster, klar

Lampe med mønster, klar

Lanterne med hank, stor

Lanterne med hank, stor

Fransk Stald Lanterne, 925

Fransk Stald Lanterne, 925

Om vores lanterner & led lys

Haartens udlejer alt udstyr til en flot fuldendt borddækning.

Sortimentet er bredt og tilbyder flere varianter indenfor smukke lanterner.

Vores flotte Franske Stald lanterner kan placeres i teltet eller ved den røde løber med et bloklys, og skaber en flot elegant detalje til festen. Hvad end i skal afholde jeres bryllup, en konfirmation eller barnedåb, eller et helt anden type event så vil vores lanterner og lys være en god tilføjelse.

Lanterne er nøje udvalgt af Haartens, og har det rette udtryk til et selskab der ønsker et råt og bohemian udtryk til sit selskab, men samtidig kan det også bruges i et selskab der ønsker det nordiske udtryk. De givet et særdeles godt bohemian og vintage udtryk, men samtidigt et eksklusivt udtryk i den rustikke ende.

Med de flotte lanterne kan I skabe den smukkest og mest hyggelig belysning. I kan dække det fineste bord med det flotte keramiske stel sammen de flotte glas og skabe en bohemian og romantisk stil.

Haartens udlejer også LED lampe med mønster i klar farve. Alle vores LED Lamper har timer funktion så I nemt kan styre hvornår lamperne tænder og slukker.

Vores lanterner er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

bottom of page