top of page

Timeless Rødvinsglas

Glas-Timeless-Roedvinsglas-preview.jpg

Beskrivelse:

Timeless Rødvinsglas 29 cl.

Pris:

10 kr.

Vores Timeless Rødvinsglas er udvalgt til at give det helt særlige bohemian og vintage udtryk så det færdige smukt dækkede bord skaber et flot helhedsindtryk som kan være både romantisk og rustikt.

Vores glas er med til at skabe en feststemning og vin smager som bekendt bedre i et flot glas.

Vi har udvalgt flere serie af glas som kan matches lige fra den franske landstil hvor Oasis passer perfekt. Er I mere til den lidt mere rustikke stil så passer vores glas serie fra Timeless perfekt. Lorient serie er med diamant udskæringer hvilket giver et meget romantisk look eller eksklusivt look. Hvad end stemning i ønsker har vi det rette til jeres bryllup, konfirmation, firma arrangement, barnedåb eller anden type event.


Sortimentet dækker alt lige fra glas til velkomstdrinks, rød-og hvidvinsglas, champagneglas, cocktailglas og så naturligvis vandglas.

Alt efter hvilket udtryk I ønsker har vi særligt udvalgt glas som matcher både vores flotte tallerkener og servietter, samt vores borde og stole som er med til at give en følelse af bohemian som er ren hygge og romantisk stemning.

Opvasken klares nemt i opvaskemaskinen og kræver ikke nogen videre forholdsregler.

Vores glas er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

bottom of page