top of page
Haartens serviceudlejning vores produkter

Krus & Kopper

Vores krus og kopper til udlejning er udvalgt til at give det helt særlige bohemian og vintage udtryk.

Birch krus, hvid

Birch krus, hvid

Calais krus, grå

Calais krus, grå

Calais krus, sort

Calais krus, sort

Om vores krus & kopper

Vores krus og kopper er udvalgt til at give det helt særlige bohemian og vintage udtryk så det færdige smukt dækkede bord skaber et flot helhedsindtryk som kan være både romantisk og rustikt.

Krus og kopper er nøje udvalgt af Haartens, og har det rette udtryk til et selskab der ønsker et råt og bohemian udtryk til sit selskab, men samtidig kan det også bruges i et selskab der ønsker det nordiske udtryk. De givet et særdeles godt bohemian og vintage udtryk, men samtidigt et eksklusivt udtryk i den rustikke ende. Hvad end stemning i ønsker har vi det rette til jeres bryllup, konfirmation, firma arrangement, barnedåb eller anden type event.

Alt efter hvilket udtryk I ønsker har vi særligt udvalgt glas som matcher både vores flotte tallerkener og servietter, samt vores borde og stole som er med til at give en følelse af bohemian som er ren hygge og romantisk stemning.

 

Opvasken klares nemt i opvaskemaskinen og kræver ikke nogen videre forholdsregler.

 

Vores krus og kopper er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

 

bestik-til-udlejning.jpg

Skal du leje bestik?

Fuldend det rustikke og bohemian look med vores udvalg af forskellige typer bestik ved din udlejning. 

bottom of page