top of page
Haartens serviceudlejning vores produkter

Dispensere, mm.

Hos Haartens har vi udvalgt disse flotte vanddispensere, karafler, vaser og kander som virkelig passer godt til den bohemain og vintage stil

Cylinder vase Ø8

Cylinder vase Ø8

Kande med riller

Kande med riller

Dispenser, stor

Dispenser, stor

Mælkekande

Mælkekande

Karaffel med mønster

Karaffel med mønster

Dispenser, lille

Dispenser, lille

Om vores dispensere mm.

Hos Haartens har vi udvalgt disse flotte vanddispensere, karafler, vaser og kander som virkelig passer godt til den bohemain og vintage stil hvilket giver et unikt og charmerende bord der passer til enhvert bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller en anden form for selskab.

Vanddispensere fås i 2 størrelser og kan bruges til alt for vand til drinks. De er meget flotte og givet et særdeles unikt udtryk:

  • 5.5 L

  • 3.5 L

 

Vi har også kander og karafler til f.eks. Vand og whisky til jeres arrangement.

Vores vanddispensere, karafler, vaser og kander er nøje udvalgt af Haartens, og har det rette udtryk til et selskab der ønsker et råt og bohemian udtryk til sit selskab, men samtidig kan det også bruges i et selskab der ønsker det nordiske udtryk. De givet et særdeles godt bohemian og vintage udtryk, men samtidigt et eksklusivt udtryk i den rustikke ende.

 

Vores vanddispensere, karafler, vaser og kander er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

bottom of page