top of page
Haartens serviceudlejning vores produkter

Lej borde og stole

Hos Haartens har vi udvalgt disse meget flotte og virkelig lækre spisebord og franske stole med flet ryg til udlejning.

Grimaud Træbord

Grimaud Træbord

Fransk stol

Fransk stol

Om vores borde & stole

Hos Haartens har vi udvalgt disse meget flotte og virkelig lækre spisebord med en meget flot rå træplade i naturfarvet hvilket giver et unikt og charmerende bord der passer til enhver bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller en anden form for selskab. Så skal du leje borde og stole har vi det perfekte valgt til et vintage eller nordisk look.

Der er ikke to borde som er helt ens idet de er håndlavet af 100% genbrugstræ. Med de smukke og helt unikke er I fri for at vælge duge.

Bordene er stabile og idet benene på bordet er sat ret yderligt kan man sidde rigtig godt uden af bliver generet af bordbenene. Skal du leje borde er disse flotte til det rustikke nordiske look.

De kan foldes sammen, så de ikke fylder meget og gør det nemmere at flytte rundt med - hvis der skal omrokeres i løbet af festen f.eks. ved indretning af dansegulv.

Bordet er lavet af træ & jern.

Mål

  • Højde 78 cm

  • Bredde 100 cm

  • Længde 200 cm

 

Spisebords stol i flot fransk stil er en virkelig smuk og dejlig stol i gammel fransk stil med flettet sæde og ryglæn og naturligvis med en med god siddekomfort. Skal du leje stole er disse perfekte til en hyggelig begivenhed. 

Sammen med de flotte håndlavede unikke spiseborde kan der skabes en romantisk fransk landstil med et rustik look så jeres gæster føler den ønskede stemning.

Mål

  • Siddehøjde: 44 cm

  • Materiale: Gummitræ og rattan

 

Vores borde og stole er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. Vores serviceudlejning er med til at sikre du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved leje af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

bottom of page