top of page

Hurricane Ø10

Lys-lanterne-med-hank2-preview.jpg

Beskrivelse:

Hurricane til levende lys.

Størrelse:

Højde 23 cm, Ø 10

Pris:

12 kr.

Vores hurricanes kan placeres på bordet eller omkring i teltet, de skaber en flot elegant detalje til festen med levende lys. Hvad end i skal afholde jeres bryllup, en konfirmation eller barnedåb, eller et helt anden type event så vil vores lanterner og lys være en god tilføjelse.

​​

De er nøje udvalgt af Haartens, og har det rette udtryk til et selskab der ønsker et råt og bohemian udtryk til sit selskab, men samtidig kan det også bruges i et selskab der ønsker det nordiske udtryk. De giver et særdeles godt bohemian og vintage udtryk, men samtidigt et eksklusivt udtryk i den rustikke ende.

Med de flotte hurricanes kan I skabe den smukkest og mest hyggelig belysning. I kan dække det fineste bord med det flotte keramiske stel sammen de flotte glas og skabe en bohemian og romantisk stil.


Vores vores hurricanes er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.​

bottom of page