top of page

Calais krus, grå

Kop-graa-preview.jpg

Beskrivelse:

Størrelse:

Højde 9 cm, Ø 10 cm 350 ml


Pris: 10 kr.


Vores grå calaris krus er udvalgt til at give det helt særlige bohemian og vintage udtryk så det færdige smukt dækkede bord skaber et flot helhedsindtryk som kan være både romantisk og rustikt.


Det grå calaris krus er nøje udvalgt af Haartens, og har det rette udtryk til et selskab der ønsker et råt og bohemian udtryk til sit selskab, men samtidig kan det også bruges i et selskab der ønsker det nordiske udtryk.


De giver et særdeles godt bohemian og vintage udtryk, men samtidigt et eksklusivt udtryk i den rustikke ende. Hvad end stemning i ønsker har vi det rette til jeres bryllup, konfirmation, firma arrangement, barnedåb eller anden type event.


Alt efter hvilket udtryk I ønsker har vi særligt udvalgt glas som matcher både vores flotte tallerkener og servietter, samt vores borde og stole som er med til at give en følelse af bohemian som er ren hygge og romantisk stemning.


Opvasken klares nemt i opvaskemaskinen og kræver ikke nogen videre forholdsregler.


Det grå calaris krus er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.

bottom of page