top of page

Fransk spisestol

Inventar-Fransk-spisestol-preview.jpg

Beskrivelse:

Fransk spisestol med fletsæde & ryg

Pris:

50 kr. 

Hos Haartens har vi udvalgt denne meget flotte og virkelig lækre franske fletstole i naturfarvet hvilket giver et unikt og charmerende bord der passer til enhvert bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller en anden form for selskab.

Der er ikke to stole som er helt ens idet de er håndlavet af 100% genbrugstræ. ​

Stolene er lavet i træ og er lette at håndtere - hvis der skal omrokeres i løbet af festen f.eks. ved indretning af dansegulv.

Mål

  • Siddehøjde: 44 cm

  • Materiale: Gummitræ og rattan

​​

Spisebords stol i flot fransk stil er en virkelig smuk og dejlig stol i gammel fransk stil med flettet sæde og ryglæn og naturligvis med en med god siddekomfort.

Sammen med de flotte håndlavede unikke spiseborde kan der skabes en romantisk fransk landstil med et rustik look så jeres gæster føler den ønskede stemning.


Vores borde og stole er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.


Vi er gerne behjælpelige med borddækning og opsætning, skriver jeres ønsker så finder vi på en løsning.


Se vores udvalg af service til udlejning, udlejning af tallerkner, udlejning af glas, udlejning af lanterner, udlejning af bestik eller udlejning af servietter

bottom of page