top of page

Grimaud Træbord

Beskrivelse:

Grimaud træbord i natur.

Størrelse:

Længde 200 cm, bredde 100 cm

Pris:

400 kr. 

Hos Haartens har vi udvalgt dette meget flotte og virkelig lækre spisebord med en meget flot rå træplade i naturfarvet hvilket giver et unikt og charmerende bord der passer til enhvert bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller en anden form for selskab.

Der er ikke to borde som er helt ens idet de er håndlavet af 100% genbrugstræ. Med de smukke og helt unikke er I fri for at vælge duge.​

De kan foldes sammen, så de ikke fylder meget og gør det nemmere at flytte rundt med - hvis der skal omrokeres i løbet af festen f.eks. ved indretning af dansegulv.

Bordet er lavet af træ & jern.

Mål

  • Højde 78 cm

  • Bredde 100 cm

  • Længde 200 cm

Spisebords stol i flot fransk stil er en virkelig smuk og dejlig stol i gammel fransk stil med flettet sæde og ryglæn og naturligvis med en med god siddekomfort.

Sammen med de flotte håndlavede unikke spiseborde kan der skabes en romantisk fransk landstil med et rustik look så jeres gæster føler den ønskede stemning.


Vores borde og stole er af højeste kvalitet og sikre at i får en uforglemmelig dag som er det vigtigste for os. En god serviceudlejning skal sikre at du som vært er fortrolig med at dine gæster får en uforglemmelige dag som vil blive husket tilbage på. Ved udlejning af service hos Haartens sørger vi for at vi får en fantastisk oplevelse.


Vi er gerne behjælpelige med borddækning og opsætning, skriver jeres ønsker så finder vi på en løsning.


Se vores udvalg af service til udlejning, udlejning af tallerkner, udlejning af glas, udlejning af lanterner, udlejning af bestik eller udlejning af servietter

bottom of page