top of page

Betaling for din serviceudlejning

Ved afgivelse af ordre fremsendes der en faktura med en opkrævning på 50% af beløbet som et depositum. Dette sker når lejer har accepteret tilbuddet fra Haartens. Din booking er først gældende når depositum er modtaget. Der er 14 dages fortrydelsesret og derefter gives depositum ikke tilbage, da det reserveret service og inventar ville kunne være lejet ud til anden side.

2 måneder før eventet fremsendes en faktura på det resterende beløb som skal betales inden for 10 dage. Hvis din betaling overskrides, efter de 10 dage, tilfalder depositum til Haartens. Hvis ordren annulleres efter de 2 måneder, gives der ingen penge retur da det reserveret service og inventar ville kunne være lejet ud til anden side.

Udlejning til mindre selskaber

For bookinger under 5.000 kr. skal det fulde beløb betales efter accept af tilbuddet, ligeledes for bookinger der skal afholdes indenfor 30 dage, skal det fulde beløb betales ved accept af fremsendt tilbud.

Vi tager ikke imod ordre på under 2.500 kr

Fremleje af vores service

Det er ikke tilladt at fremleje vores service eller inventar til 3. part, medmindre der er indgået en samarbejdsaftale med os.

 

Er du virksomhed og ønsker at leje vores service eller inventar er I velkomne til at tage kontakt til os.

bottom of page